Waterconcert 2019

Tijdens onze jaarvergadering van 3 april jl. hebben we aangekondigd dat ook dit jaar weer een waterconcert wordt georganiseerd. Na het theetuinconcert, dat in het verleden jaren achtereen in Smalle Ee werd gehouden, is de laatste jaren getracht om bij toerbeurt in de drie kernen van ons Plaatselijk Belang een waterconcert in te plannen. Twee jaar geleden is dit gestart in De Wilgen (tussen de Sanding en de 'oude kern') en vorig jaar vond het plaats bij de haven van Buitenstverlaat. Daarom is dit jaar (de haven van) Smalle Ee aan de beurt. Omdat we vorig jaar 'last' hadden van koud en regenachtig weer, is besloten om het festijn wat later in het seizoen te plannen: het vindt plaats op woensdag 5 juni a.s. We hebben dan geen mooi-weer-garantie, maar hoe dan ook meer kans op beter weer.

U kunt vanaf uw boot, of die van uw buren/bekenden (reken op een diepgang van maximaal 1,40 meter), maar natuurlijk ook weer vanaf de walkant luisteren naar het populaire zomerconcert van de Drachtster Harmonie. Ook dit jaar hebben we weer een verrassingsact om de avond feestelijk mee af te sluiten. Voor de walkanters: we zorgen voor wat zitbanken, maar neem gerust uw eigen gerieflijke stoel mee.

Het bestuur hoopt dat u na de voorstelling nog even 'aan wal' komt om gezellig een borreltje of glaasje fris te drinken. Ook tussendoor kunt u koffie en andere dranken kopen in de tent van Plaatselijk Belang. Mocht het weer meewerken: met een op het westen gerichte haven is een zonsondergang in Smalle Ee is al een weergaloos schouwspel op zich. 

Tussen 19:30 en 19:45 uur begeleiden we boten in het haventje van Smalle Ee naar een goede opstelling. Vanaf 19:45 uur begint de Harmonie al met een 'warming-up'.

Reserveer alstublieft in uw agenda:

- locatie: haventje van Smalle Ee

- datum: woensdag 5 juni 2019

- verzamelen tot 19:45 uur (om 20:00 uur echt van start)

Alvast hartelijk dank voor uw komst!


Het bestuur


PS. Mocht (tegen de verwachting in) het weer op 5 juni echt niet meewerken, dan communiceren wij via de Facebookpagina van het bestuur/de feestcommissie of het concert doorgang vindt of niet. Ook op deze website houden we op de hoogte van de actualiteiten.

Nieuwste artikelen