Finestra Aperta

F

inestra Aperta is een zinderende voorstelling waarin muziek- en circustheater elkaar ontmoeten. Dit gebeurt op het Gaastereiland nabij Drachten. Op een plek waar land en water samenkomen, in de grootste bamboedome ooit gebouwd in Europa, vertelt Finestra Aperta over de zoektocht naar balans.

 

Middelpunt in dit universum is de mobile, een wonderlijk object dat zich traag door de ruimte wentelt. Fascinerende karakters klimmen over touwen, kooien en dwarsbalken. Ze zweven door het luchtruim en tarten de zwaartekracht, geleid door een onvoorspelbare kracht: de muziek. Grooves, beats, accordeonklanken. Soms loom, soms opzwepend. Soms in harmonie, soms chaotisch. Vijf acrobaten en vijf muzikanten zoeken samen met het publiek naar evenwicht, houvast. Maar zodra alles in balans lijkt, is er altijd wel iemand die wankelt…

 

Blau Hynder ontwikkelde in samenwerking met Schouwburg De Lawei en Boost Producties Finestra Aperta voor Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad 2018.

 

Speciale aanbieding

€ 2,50 korting per kaartje voor de voorstelling van 17 juni om 14.00 uur. Wilt u graag van te voren lunchen? Dat kan ook op het Gaastereiland. Voor €17,50 boekt u Pranzo: een heerlijke Italiaanse lunch. U kunt dit aangeven als u de kaartjes reserveert via www.lawei.nl. Gebruik voor de korting de actiecode: "gaastereiland2018"

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop bij de Lawei of online.

Locatie van Finestra Aperta

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2018 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2018 Google
Kaartgegevens ©2018 Google
Kaart
Satelliet
200 m 

Laatste nieuws

winningsplan actualisatie voor de gasvoorkomens Opeinde-Zuid en Middelburen

Winningsplan actualisatie voor de gasvoorkomens Opeinde-Zuid en Middelburen 6 augustus 2018

Leave review
Read More
Omgevingsvisie

Omgevingsvisie

Leave review
De afgelopen weken waren de vervolgbijeenkomsten over de Omgevingsvisie voo...
Read More
Toekomst Hege Warren

Toekomst Hege Warren

Leave review
Onder water zetten, er een nieuwe vaarweg in maken, zo houden als het nu is...
Read More