Finestra Aperta

F

inestra Aperta is een zinderende voorstelling waarin muziek- en circustheater elkaar ontmoeten. Dit gebeurt op het Gaastereiland nabij Drachten. Op een plek waar land en water samenkomen, in de grootste bamboedome ooit gebouwd in Europa, vertelt Finestra Aperta over de zoektocht naar balans.

 

Middelpunt in dit universum is de mobile, een wonderlijk object dat zich traag door de ruimte wentelt. Fascinerende karakters klimmen over touwen, kooien en dwarsbalken. Ze zweven door het luchtruim en tarten de zwaartekracht, geleid door een onvoorspelbare kracht: de muziek. Grooves, beats, accordeonklanken. Soms loom, soms opzwepend. Soms in harmonie, soms chaotisch. Vijf acrobaten en vijf muzikanten zoeken samen met het publiek naar evenwicht, houvast. Maar zodra alles in balans lijkt, is er altijd wel iemand die wankelt…

 

Blau Hynder ontwikkelde in samenwerking met Schouwburg De Lawei en Boost Producties Finestra Aperta voor Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad 2018.

 

Speciale aanbieding

€ 2,50 korting per kaartje voor de voorstelling van 17 juni om 14.00 uur. Wilt u graag van te voren lunchen? Dat kan ook op het Gaastereiland. Voor €17,50 boekt u Pranzo: een heerlijke Italiaanse lunch. U kunt dit aangeven als u de kaartjes reserveert via www.lawei.nl. Gebruik voor de korting de actiecode: "gaastereiland2018"

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop bij de Lawei of online.

Locatie van Finestra Aperta

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2018 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2018 Google
Kaartgegevens ©2018 Google
Kaart
Satelliet
200 m 

Laatste nieuws

Finestra Aperta

Evenals voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een zomeravondconcert aan...
Read More

Wike fan Rink

In de week van 15 tot en met 23 juni organiseren we de Wike fan Rink. Een w...
Read More

Turfrace naar KH2018

In het weekend van 25 en 26 mei 2018 vindt er een speciale editie van de T...
Read More